Yasemin Soysal
05 Eylül, 2010, 19:54 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forum açlıdı!

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Notlarım; Bozulan hiç birşey yok...  (Okunma Sayısı 1107 defa)
sdiz
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 07 Mayıs, 2010, 12:39 »

Demin öğlen yemeyi yemiştim. sonra da çok yemişim hissine kapılmıştım. üzgündüm. yazınızı gördüm.

moralim yerine geldi.

yemeyi fazla kaçırdığım için üzülmeme gerek olmadığına, bunun bir deneyim olduğuna, ve yeni oranlarla bu miktarın çok olduğunu anladığıma göre, bundan sonra, daha az yemem gerektiğini öğrendiğime dair bir inanç gelişti. bunu sevdim.

teşekkür ederim.
hatukatu
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 09 Haziran, 2010, 09:10 »

Yasemin Hanım sizden bir konuda yardım istiyorum. Annem kilolu ben de anneme çok benziyorum. Şöyle bir bakıyorum da her noktam aynı annem ve ben gitgide ona benzemekten daha da korkar oldum. Geçen yıl ameliyat oldu ve başında ben kaldım. Hastanede üstünü değiştirirken kalın bacakları çok dikkatimi çekti ve ben öyle olmak istemiyorum diye geçirdim içimden ama sanki o günden sonra bacaklarım kalınlaşmaya başladı. Şimdi ne zaman annemi görsem bakmamak kaçmak istiyorum. (Mecazi anlamda) Ona çok dikkatli bakmamak istiyorum ve de şiddetle ona benzememek istiyorum. Ama ben kaçtıkça ona daha çok benziyorum. Ne yapmam lazım yardım edin lütfen. Herhalde bağ koparma diye birşey var onu nasıl yapacağım bilmiyorum.
feminen
Global Moderator
Hero Member
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 09 Haziran, 2010, 10:48 »

Yasemin Hanım eminim bir cevap yazacaktır size.
Korktuğum başıma geldi deriz her zaman. Demek ki durduk yerden söylemiyoruz. Doğruymuş Sırıtan

O zaman annenize baktığınızda "iyi ki anneme benzemiyorum" diye düşünün. Onu her gördüğünüzde "ne kadar şanslıyım ki anneme benzemiyorum" deyin demek geldi aklıma Göz kırpan

Yaratılanı severim YARADANDAN ötürü
kendi rönesansım
Full Member
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 09 Haziran, 2010, 11:13 »

Merhaba!
Tecrübeyle sabittir ki bir insan neden korkar ve bunu sürekli dile getirirse onu kendine,hayatına o hızla çekiyor.Korkular kendilerini gerçekleştiren kehanetler gibi.
Unutmayın lütfen düşüncelerimizin gerçekleşebileceklerini.O zaman olmak istediğiniz şeyi düşünün.Görünmek istediğiniz insanların bedenlerini inceleyin.Hatta onlardan biriymiş gibi davranın.Sütün gibi bacakları olan bi bayan  Göz kırpan

Dünkü düşüncelerimiz bugünümüzü yarattı öyleyse yarınlarımızı yaratmak için ne duruyoruz.Yaşamayı istediğimiz herşeyi yarınlarımıza taşıyabiliriz.

BEN DÜŞÜNCELERİMİN EFENDİSİYİM ...
hatukatu
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 09 Haziran, 2010, 12:51 »

çok teşekkür ederim.
umutlu:)
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 20 Haziran, 2010, 09:11 »

Aradığım tam olarak buydu ve bunu ilk kez başarıyorum seni bize Allah hayata bağlamak için göndermiş Yasemin Hanım Göz kırpan
Yasemin Soysal
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 20 Haziran, 2010, 13:42 »

Çok teşekkür ederim Umutlu... Ne gelirse o...Göz kırpan
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!