Sevgili Gülay,
size söyleyebilecek sihirli bir kelime bilmiyorum; çünkü herkesin sihri ve sihrinin tesiri farklıdır. Zira hepimiz birbirimizden farklıyız
Size bugüne kadar duymadığınız yada bilmediğiniz bir şeyi de söyleyemem. Zira, evrenin hepimize bahşettiği şeyler ortak; aslında hepimiz aynıyız

Siz basit bir anlatım istedikçe, kafanızı daha da karıştırdığımın farkındayım; ancak karışan zihinler kendi yolunu bulurlar; yoksa amacım sizi yormak değil, biraz daha derin düşünmenizi sağlamak...Zira bu potansiyele sahip olmasanız bu foruma girmezdiniz; hiç bir şey tesadüf değil

Yemek tarifi gibi basit bir şeye ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz; burada yaptığımız sadece birbirimizin zihninde daha geniş alanlar yaratarak düşündürmek ve farkındalık kazandırmak...Hiç kimsenin elinde hazır bir tarif yok; herkes kendi tarifini kendi yaratıyor...Herkes deneyimlerini ve farkındalıklarını paylaşarak diğerine katkı sağlıyor. Ancak herkes kendi kabı kadar alıyor; Sonuçta hepimizin amacı kaplarımızı genişletmek...
Bu sebeple sorununuzun ne olduğunu tam olarak bilmemekle birlikte, kilo ile ilgili açık ve basit bir tarif istediğinizi düşünerek size şunu söyleyebilirim; kilo vermek çok basit ve çok kolay. Ancak neden kilo aldığınızı tespit ederseniz bunu çok kolay bir şekilde halledebilirsiniz. İşin asıl kısmı neden kilo aldığınızı bulabilmek. Bunun için de zihninizi arındırmanız, eski ve yanlış inançlardan temizlemeniz ve kendinizi tanıyıp ne olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Bu anlamda lütfen forumu takip edin ve acele etmeden sabırla kararlılıkla yürüyün yolunuzda. keyfini çıkarta çıkarta...
Kendinizi her fark edişiniz size inanılmaz mutluluk ve coşku verecektir. Burası bir ayda 15 kilo vermeyi vaat eden ve gazetelerdeki gibi tarifler veren bir yer değil

Çok daha fazlasını söylüyor ve hayatınızı değiştirecek, dönüşümünüzü gerçekleştirecek çok daha büyük ve önemli bir şeyi anlatıyor. Nerede yaşadığınızı bilmiyorum, ancak size Yasemin Hanım'ın eğitimlerini de öneririm...Şunu bilin, yalnız ve çaresiz değilsiniz...Hepimizin yaşadığı sorunlar, duygular benzer ve ortak ....Yeter ki kararlı ve inançlı olun...Biz size bir mesaj kadar yakınız

Sevgiler....