Yasemin Soysal
05 Eylül, 2010, 20:21 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forum açlıdı!

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: basit anlatım istiyorum  (Okunma Sayısı 587 defa)
gülay
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 10 Mart, 2010, 15:02 »

sevgili arkadaşlar bütün iletileri okudum ve sizlere bu olayı çözdüm diyenlere sesleniyorum banada bu olayı yemek tarifi gibi basit bir dille yazarmısınız  teşekkürler şimdiden bakalım neler gelecek  Gülümseme

gülay
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 11 Mart, 2010, 23:15 »

anladım ki kimse beni önemsemiyo 
Recep Ali Öztürk
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

gözümde canımın ışığı var.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 11 Mart, 2010, 23:40 »

Kitapları okudunuzmu...?

Gözümde canımın ışığı var.İçim ve ben tam olmak yönümdeyim...
gülay
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 12 Mart, 2010, 20:09 »

ewet okudum
Yasemin Soysal
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 13 Mart, 2010, 13:55 »

Yemek tarifi gibi deyince sanırım ondan kimse ilgilenmemiş olabilir...

Tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz, bizim bir diet gibi reçetelendirilerek verebileceğimiz bir çalışma yok. Ama siz değişiminize herhangi bir noktadan başlarsanız buradan sizi takip edebiliriz...

Sevgiler

AVUKAT
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 15 Mart, 2010, 10:57 »

Sevgili Gülay,

size söyleyebilecek sihirli bir kelime bilmiyorum; çünkü herkesin sihri ve sihrinin tesiri farklıdır. Zira hepimiz birbirimizden farklıyız Göz kırpan
Size bugüne kadar duymadığınız yada bilmediğiniz bir şeyi de söyleyemem. Zira, evrenin hepimize bahşettiği şeyler ortak; aslında hepimiz aynıyız Göz kırpan

Siz basit bir anlatım istedikçe, kafanızı daha da karıştırdığımın farkındayım; ancak karışan zihinler kendi yolunu bulurlar;   yoksa amacım sizi yormak değil, biraz daha derin düşünmenizi sağlamak...Zira bu potansiyele sahip olmasanız bu foruma girmezdiniz; hiç bir şey tesadüf değil Göz kırpan

Yemek tarifi gibi basit bir şeye ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz; burada yaptığımız sadece birbirimizin zihninde daha geniş alanlar yaratarak düşündürmek ve farkındalık kazandırmak...Hiç kimsenin elinde hazır bir tarif yok; herkes kendi tarifini kendi yaratıyor...Herkes deneyimlerini ve farkındalıklarını paylaşarak  diğerine katkı sağlıyor. Ancak herkes kendi kabı kadar alıyor; Sonuçta hepimizin  amacı  kaplarımızı genişletmek...

Bu sebeple sorununuzun ne olduğunu tam olarak bilmemekle birlikte, kilo ile ilgili açık ve basit bir tarif istediğinizi düşünerek size şunu söyleyebilirim; kilo vermek  çok basit ve çok kolay. Ancak neden kilo aldığınızı  tespit ederseniz bunu çok kolay bir şekilde halledebilirsiniz. İşin asıl kısmı neden kilo aldığınızı bulabilmek. Bunun  için de zihninizi arındırmanız, eski ve yanlış inançlardan temizlemeniz ve kendinizi tanıyıp  ne olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Bu anlamda lütfen forumu takip edin ve acele etmeden sabırla kararlılıkla yürüyün yolunuzda. keyfini  çıkarta çıkarta...
Kendinizi her fark edişiniz size inanılmaz mutluluk ve coşku verecektir. Burası bir ayda 15 kilo vermeyi vaat eden ve  gazetelerdeki gibi tarifler  veren bir   yer değil Gülümseme Gülümseme Gülümseme   Çok daha fazlasını söylüyor ve hayatınızı değiştirecek, dönüşümünüzü  gerçekleştirecek çok daha büyük ve önemli bir şeyi anlatıyor.  Nerede yaşadığınızı bilmiyorum,  ancak size Yasemin Hanım'ın  eğitimlerini de öneririm...Şunu bilin,  yalnız ve çaresiz değilsiniz...Hepimizin yaşadığı  sorunlar, duygular benzer ve ortak ....Yeter ki kararlı ve inançlı olun...Biz size bir mesaj kadar yakınız Gülümseme    Sevgiler....

Tuna
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 23 Mart, 2010, 15:02 »

Basit birşey istemişsiniz, aklıma eğitimlerde çok duyduğum bir Y.S. cümlesi geldi:

"Bir şey değişir, her şey değişir."

Siz birşeyleri değiştirmeye başlayın, bakın görün sonrası nasıl gelecek...
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 23 Mart, 2010, 16:18 »

tarif yok söylemi çok doğru ama kendimize acilen bi yol çizmemizgerekli sanırım bende hala o yolu bulamayanlardanım ilgiyle takibinizdeyim arkadaşlar Gülümseme

Gülümseme mutluyum mutlusun mutlu Gülümseme
Yasemin Soysal
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 24 Mart, 2010, 14:35 »

Sürekli kendimize bir yol arıyoruz. Bir çıkış, esasına bakarsanız yol filan yok. Bütün yollar birleşik. Sadece harekete geçin ve gideceğiniz yere doğru gidin. Emin olun yola filan ihtiyaç duymayacaksınız.

Anlamlarla dolu hayatımızda, anlamlı birşey yapabilmek için, güzel bir anlam arıyoruz. Baktığımda tek gördüğüm şey anlamsızlık...

Sadece yapın...
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : 25 Mart, 2010, 10:27 »

Sürekli kendimize bir yol arıyoruz. Bir çıkış, esasına bakarsanız yol filan yok. Bütün yollar birleşik. Sadece harekete geçin ve gideceğiniz yere doğru gidin. Emin olun yola filan ihtiyaç duymayacaksınız.

Anlamlarla dolu hayatımızda, anlamlı birşey yapabilmek için, güzel bir anlam arıyoruz. Baktığımda tek gördüğüm şey anlamsızlık...

Sadece yapın...

anlamsızlık derken?Ney

Gülümseme mutluyum mutlusun mutlu Gülümseme
Angel
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 23 Nisan, 2010, 22:14 »

Sevgili Avukat  Göz kırpan (emin değilim: Arzu Hanım mıydı?)

Ellerinize sağlık, zaman ayırıp...çok güzel ifade etmişsiniz!

Gerçi Gülay Hanım sanırım ona yazılan cevabı okuma imkanını bulamadı ama kime niyet kime kısmet  Gülümseme

Ben her kafam karıştığında dönüp okuyacağım...müsaadenizle 'yeşilköyde değişim'e de kopyalamak isterim!

Pek hoşuma gitti!
AVUKAT
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 26 Nisan, 2010, 09:35 »

Rica ederim sevgili Angel Gülümseme  Ne kadar çok kişiye ulaşır, ne kadar çok yüreğe dokunursak  hem gelişimimiz hem bütüne katkımız o oranda artar.

Her şey çok güzel oluyor Göz kırpan
Sevgiler -  Arzu

saadetkılıç
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 08 Mayıs, 2010, 12:44 »

Sevgili Gülay,
Ben kitapları okudum.Antalyada yaşadığım için kurslara ya da etkinliklere katılma şansım olmadı.İlk hız doğumda aldığım 12 kiloyu verdim.Sonra bir ara duraklar gibi oldu.(Doğum öncesi de kilo almıştım ve hepsini vermeye kararlıyım.Kararlıyım demek komik geliyor çünkü bir kaç ayda istediğim bedene ulaşacağımı hissediyorum.)Duraklama döneminde yasemin hanımın sitesinde dolaşıp aranırken basındakiler bölümünde yasemin hanımın bir konuşmasında sihirli bir söz yakaladım.Yanlış aktarıyorsam özür dilerim.Ben anladığım şekilde aktaracağım ''zayıflama sürecinde tehlikeli olan şey yiyecekler değildir.Zayıflamaya olan inancınızın ve motivasyonunuzun kaybolmasıdı.'' ve yine başka bir konuşmadan başka bir sihirli söz  ''Yediğiniz yiyeceklerin kalorisini düşünmeyin.'' İşte nerde takıldığımı bulmuştum .Yavaşladığım süreçte kendime yiyecekleri yasakladığımı kısıtladığımı yani besinlerle ve bedenimle farketmeden yine çatışmaya başladığımı anlayıp kendimi ne yiyeceğim konusunda serbest bıraktım.Bunu farketmemle 2,5 kilo verdim bile.Yediğim tatlılardan mutlu oldukça zayıflıyorum.Bu cümlenin yanlış anlaşılmasını istemem.Kendime yediğim için kızmamanın faydasından söz ediyorum.Çünkü artık eskisi gibi bir tepsi revani yemiyorum.Bir çatal revaniden 5 tepsi revani doyumu almayı öğrendim.
Bunlar kadar faydasını gördüğüm başka bir öneri de mutlaka egzersiz yapmayı (Yürüyüş,Dans) HAYAL ET!!!Bu çok önemli.Çünkü bir hafta hergün hayal edince 2. hafta egzesiz yapmadın mı rahatsız oluyorsun.Tıpkı bir bağımlı gibi egzersizini yapınca vücudun huzura kavuşuyor.Önceden işten yorgun geliyorum bebeğim var gibi sayısız komik bahane üretiyordum.Şimdi işten gelince yürüyüşe çıkana kadar zor duruyorum.
Umarım benim deneyimlerimin yararını görürsün.
İNANCINI KORU.EN ÖNEMLİSİ BU... 
Yasemin Soysal
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs, 2010, 19:14 »

Saadet hanım harika anlatmışsınız sürecinizi.... Göz kırpan
saadetkılıç
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs, 2010, 14:40 »

Tekrar teşekkür ederim Yasemin Hanım,
Kitaplarınızı okuduktan sonra bedenimi kullanma klavuzunu okumuş gibi oldum...
Ayrıca yalnız bedenimle ilgili değil yaşamımdaki bir çok olumsuzlukla nasıl başa çıkacağım konusunda da önüm açıldı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!