|
feminen
|
 |
« Yanıtla #90 : 28 Temmuz, 2010, 11:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yaratılanı severim YARADANDAN ötürü
|
|
|
|
feminen
|
 |
« Yanıtla #91 : 28 Temmuz, 2010, 11:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feminen
|
 |
« Yanıtla #93 : 02 Ağustos, 2010, 13:44 » |
|
Bunu yaptığının farkında olmanın değeri yok mu güzelim? Her ne yapıyorsan farkında olarak yapıyorsun. Ne mutlu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Su
|
 |
« Yanıtla #95 : 03 Ağustos, 2010, 08:34 » |
|
amaan son zamanlarda buna benzer bir şeyler bana da oluyor sürekli zihnimde cevaplar veriyorum kıl olduğum durumlara fark edince kocaman iptaller yolluyorum bazen o da yetmiyo yetmediğini fark edince deliriyorum sonra kalın bağlantı olmasın diye başka şeylere bakıyorum yorucu bir durum... ama evet, feminenin dediği gibi farkında olmak da iyi bir şey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamzepes
|
 |
« Yanıtla #96 : 03 Ağustos, 2010, 08:41 » |
|
su bu konuyu bi akşam yemeğinde konuşalım tatlım  yarın bunu kaynatalım bakalım neler yapabiliriz
|
|
|
|
|
|
 mutluyum mutlusun mutlu 
|
|
|
|
Yasemin Soysal
|
 |
« Yanıtla #97 : 03 Ağustos, 2010, 12:41 » |
|
Kafa karışıklığı bu sürecin ilk aşamalarından biridir. İlk fark edişler, beyninizden söküp atmak istediğiniz düşüncelerle sizi baş başa bırakır. Esasında onlar hep oradadır ama siz yeni far etmişsinizdir. Sonrasında onların orada olmasını bile istemezsiniz. İçsel kavga yeniden başlar. ama bu geriye gidiş değil, tam tersine bir adım ileriye gidiştir. Çünkü farkediliş başlamadığı sürece kavgada başlamaz.
Sonrasında temizlenme gelir, eskiye nazaran çok daha az kavga vardır. Her gün olan kavgalar haftada 3'e düşmüştür. Fakat, eskiye göre huzuru ve içsel buluşu çok daha sık yaşamış olmaktan kaynaklanan yeni bir sorun vardır. Huzuru daha fazla deneyimleyen biri için haftada 3 kere kendi içsel kavgasını yapıyor olmak bile çook gelir. Bu sefer tekrar kafa karışıklığı başlar acaba gerimi gidiyorum. halbuki bu geri gidiş değil, tam tersine bir adım ileriye gidiştir. Çünkü 3 günlük içsel huzursuzluğu bile istemiyorsunuzdur. Sonrasında ayda bir iki kere krizler, huzursuzluklar gelir. Kişi aman Allahım galiba ben bir arpa boyu yol almadım diye düşünür. Çünkü o kadar çok keyife, huzura, aşk'a odaklanmıştır ki, bu krizler eskiye nazaran çok daha fazla batar gözüne. Veee yine başlar şöyle düşünmeye; Ne oldu yine her şey eskiye mi dönüyor...?
Böyle düşünmesine sebep olan tek bir şey vardır, değişiyor olmasıdır. Rutinin dışına çıkmamış biri bu soruyu soramaz bile...
Değişen insan saat gibidir, her gün aynı sayıların üzerinden geçer, ama tarih aynı değildir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamzepes
|
 |
« Yanıtla #98 : 03 Ağustos, 2010, 13:11 » |
|
heyooooooooooooo süper demekki bi adım daha atıyoruz su okudunmu yazılanları yasemin hnm gene hızır gibi yetişti ve aldı içimzdeki sıkıntıları doğru yoldayız canımmmmm başırıyoruzzzz her geçen gün daha ileri gidiyoruz
|
|
|
|
|
|
 mutluyum mutlusun mutlu 
|
|
|
|
selin (meraklı)
|
 |
« Yanıtla #99 : 03 Ağustos, 2010, 14:13 » |
|
sürekli ve sadece kendi varlığını sürdürme derdinde olan egomun hatta iyelik eki koymayayım egoNun zihin ve dolayısıyla iç içe düşünce zincirlerini kullanarak bana kurduğu tuzakları planlarken ki hallerine suç üstü yapıyorum bu ara!!!  baskın var- polis!! şeklinde! anda ve varlığımla ışık tutuyorum tam gözünün içine! bazen kızıyorum kendime, ki o kızanda büyük ihtimalle aynı ego  ) yaa niye, nasıl hala seni ele geçirmesine izin veriyorsun diye ama gittikçe kolaylaşacak inanıyorum sevgiler/selin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feminen
|
 |
« Yanıtla #100 : 03 Ağustos, 2010, 14:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamzepes
|
 |
« Yanıtla #101 : 03 Ağustos, 2010, 14:47 » |
|
bu duyguyu bende yaşadım yaşıyorumda ama bak gök taşından bakalnlarda yazdım dışardan tepkiler gelmeye başladı o göz yaşların çok değerli yapma bunu
|
|
|
|
|
|
 mutluyum mutlusun mutlu 
|
|
|
|
PRENSES
|
 |
« Yanıtla #102 : 03 Ağustos, 2010, 15:01 » |
|
duraklamalar olmasa ilerlemenin kıymetini bu kadar iyi bilebilirmiydik bence sen doruğa ulaştın,kendini gerçekleştirdin o yüzden artık ilerlemiyo gibi geliyodur ? aklıma ilk gelen cümleler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feminen
|