Yasemin Soysal
05 Eylül, 2010, 19:42 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forum açlıdı!

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 68 69 70 [71] 72 73 74 ... 102   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: PıRıLTıLI DeĞiŞiM  (Okunma Sayısı 8033 defa)
SeliNNN
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1050 : 28 Temmuz, 2010, 19:10 »

Merhaba Pırıllar,
4 ağustos buluşması nerdeyse ben de ordayım işten çıkar çıkmaz yola koyulurum:)
herkesin tekrar bir araya gelmesi muhteşem..özlenen tablo:)
feminen
Global Moderator
Hero Member
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1051 : 28 Temmuz, 2010, 21:44 »

Selinim,
kimse itiraz etmediğine göre bizim o tarafta buluşacağız. Süper  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Yaratılanı severim YARADANDAN ötürü
Yasemin Soysal
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1052 : 29 Temmuz, 2010, 00:29 »

Sevgili Feminen 4 ağustos için elimden geleni yapacağım... Göz kırpan
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1053 : 29 Temmuz, 2010, 08:21 »

günaydınnnnn canlarımmmmm
sabah yasemin hnm milliyetteki yazısıyla başladım güne ve sonra kendimi dolabın önünde meyve seçerken buldm şeftalilerimle iş yerine geldim ve şu an kahvaltı olarak onları yiyorum bikaç gündür ekmek tüketimine geri dönmeye başlamıştımki işaretin kralı geldi Dil çıkaran

dün akşam uzun zamandır görüşmediğim ve gene ortak bi arkadaşıma küs olan bi arkadaşımı aradım ve hem onların arasını düzeltm hem kendi aramı öyle huzurlu uyudumki gecenin sonunda 3ümüzde telefonda ağlıyoduk Gülümseme MUTLU UYUDUM MUTLU UYANDIM VE HALA MUTLUYUM  Öpücük

Gülümseme mutluyum mutlusun mutlu Gülümseme
baharcan
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1054 : 29 Temmuz, 2010, 08:22 »

Gune sizle baslıyorum yine:)
hepiniz iyi gorunuyorsunuz yazdıklarınızı okudum...4 agustos icin benden de ok dir,ama saat hakkaten bilmiyorum...Serapcım kocaman opuyorum seni,tahmin ediyorum geldi gecti...
kızlar hepinizi opuyorum,cok is warrrrrr!!!!!!!!!!:(
betty boop
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1055 : 29 Temmuz, 2010, 09:08 »

kızlarrrrrr günaydın, güzel bir gün olsun hepinize:)

4 ağustos benim için gayet uygun yeri ve saati belirleyelim iş çıkışı selin bana gelir, bahar ? biz birlikte geliriz:)

size muhteşem bir kitaptan bahsetmek istiyorum, yeni başladım ama hakkında çok şey duydum ve bir arkadaşım bu kitap ile muhteşem şeyler başarmış.
kitabın adı ZERO LIMIT, ben dün başladım okumaya fakat çok işe yaradı, yasemin hanımın eğitimlerini çok destekleyen bir kitap, eski bir havai öğretisi ho 'oponopono ,isim komik kabul ediyorum ama bence kesinlikle okunulmalı.
bir dr. bu öğreti ile akıl hastahanesinde bulunan suçluları sadece dosyalarını inceleyerek ve sadece kendisi bu çalışmayı yaparak hepsini tedavi ediyor ve heps normal hayatlarına dönüyor, ilginç değilmi ? ama yasemin hn. ne diyor insan beyniyle kendini öldürebilecek güce sahipse demekki neler yapabilir..
ben dünden bu yana şu dört cümleyi tekrar ediyorum aklıma geldikçe çünkü burada amaç bilinçaltında bulunan her şeyin sorumluluğunu almak, kabul etmek... duygunun,durumun ne olduğunu illa bilmemiz gerekmiyor, atalardan gelmiş işte, yada geçmiş hayatlardan..
dört cümle, aklınıza her geldiğinde bunu yapın nasıl iyi geldiğini size anlatamam...

SENİ SEVİYORUM
ÖZÜR DİLERİM
LÜTFEN BENİ AFFET
TEŞEKKÜR EDERİM

Kitabı okumaya devam ediyorum başka bilgiler edindiğimde ilk iş sizlerle paylaşacağım:) buna emin olabilirsiniz.
Umarım hayatınıza yeni ve iyi bir şey katabilmişimdir..
hepinizi çok seviyorum.
SeliNNN
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1056 : 29 Temmuz, 2010, 13:38 »

Merhaba Pırıllar,
sabah betülün yazısını okuyunca bi tuhaf oldum çünkü bugün not edip o kitabı almayı planlamıştım hemen ona bi mesaj attım zaten şaka gibiydi:)
öğle arasında da hemen D&R'a inip aldım okumak için de sabırsızlanıyorum ama yarın bi sınavım var o yüzden kendimi bi gün tutmalıyım:)
öpüyorum hepinizi ve lütfen herkes 4 ağustosa ayarlasın kendini:)
betty ben işten çıkıp sana gelirim aynen yazdığın gibi:)
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1057 : 29 Temmuz, 2010, 15:23 »

4 ağustosa son 6 gün  Kahkaha

betty boop
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1058 : 29 Temmuz, 2010, 15:44 »

selinim ya sorma, enerjilerrr aynı Gülümseme napıcaksın..
bu arada diğer kitaptaaaaaaaaaaaaaaaaa Tanrılar okulu hatta zero limitten önce okunması tavsiye ediliyor:)
denenmişşşşş.
4 ağustosta seni bekliyor olacağım bebeğim...
SeliNNN
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1059 : 29 Temmuz, 2010, 18:04 »

inanmıyorum ya ben tanrılar okulunu alıp birazcık okumuştum..sonra da daha rahat bi zamanda okumak için kaldırmıştım Gülümseme
şimdi bu iki kitap da beni bekliyo demek Gülümseme
feminen
Global Moderator
Hero Member
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1060 : 29 Temmuz, 2010, 21:03 »

Pırıltılı arkadaşlarım,
biz annemlere geldik. Hava muhteşemmm  (Angelim keşke burada olabilseydin) serin hafif ürpertiyor. Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Hepinizin yazdıklarını okuyorum. İki kitabı da kesin alacağım. Hele bir oraya geleyim.
Yasemin Hanım'da inşallah ayarlayabilirse harika olacak.  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Burada fazla yazamayabilirim. Nuri'nin telefona fazla yüklendik son bir aydır.  Sırıtan Sırıtan Sırıtan
İyiyim, pırıltılı bileziğim kolumda. Arkadan birisi akordiyon çalıyor, veya müzik dinliyorlar bilmiyorum. Ben de komşunun müziginden istifade ediyorum.  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Hepinizi öpüyorum.
4 ağustosta buluşmak üzere

betty boop
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1061 : 30 Temmuz, 2010, 08:35 »

Günaydın Hanımlar:)

Güzel ve huzur dolu bir gün diliyorum hepinize, bugün bizim 5. evlilik yıldönümümüz nasıl geçti bunca zaman bilmiyorum, tabi  burda çok daha uzun yıllardır evli olan dostlarımın yanında belki hiç bir şey ama benim için önemli bir şey:)

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum, çarşmba görüşüyoruz diye çok mutluyum:)

sevgiler,
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1062 : 30 Temmuz, 2010, 09:01 »

yeni güne güzel hberlerle başlamak gibisi yooooooook betülcüm tebrik ederim sen iyibir eş hakira bir dost muhteşem bir anne adayısın herşeyin en iyisini hak ettiğin gibi mutlu bir yuvayıda emeğinle kazıdın ve 5 yılı doldurdun canm arkadaşım tebrik ederim  Öpücük Öpücük Öpücük mutlu huzurlu ve diz dize yaşlanmanız dileğiyle...

kızlar ben bugün ve dün kahvaltımda puaça yiyorum hatırlayanlar olacaktır yememe takıntım vardı  Sırıtan iyimi oldu bilemyrm ama çok özlemişim 2 gündür 1er tane yedim valla oh Gülümseme

DREAMM
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1063 : 30 Temmuz, 2010, 12:38 »

SEVGİLİ BETTY TEBRİK EDİYORUM NİCE MUTLU YILLAR DİLİYORUM Öpücük Öpücük Öpücük Öpücük
ÇARŞAMBA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE Öpücük
feminen
Global Moderator
Hero Member
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1064 : 30 Temmuz, 2010, 12:48 »

Sevgili Betty,
birgün bakacaksın 15 sene olmuş.  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
tebrik ederim. Nice mutlu yılları paylaşmanız dileği ile.

Sayfa: 1 ... 68 69 70 [71] 72 73 74 ... 102   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!