|
gamzepes
|
 |
« Yanıtla #15 : 30 Haziran, 2010, 16:28 » |
|
ekibe bak beee ne güzel bi 2 gün bizi bekliyoooo çok heycanlı  sıra numaramıda ayrıca sevdim düz bakınca 6 ters bakınca 9 bu bana bi işaretmi acaba nedersiniz 
|
|
|
|
|
|
 mutluyum mutlusun mutlu 
|
|
|
|
feminen
|
 |
« Yanıtla #16 : 02 Temmuz, 2010, 17:14 » |
|
Evet Gamze, nihayet 3. seviye günü geldi diyebiliriz. Senin için de böyle bir günün ardından grubunla buluşmak çok iyi olacak. 
|
|
|
|
|
|
Yaratılanı severim YARADANDAN ötürü
|
|
|
|
feminen
|
 |
« Yanıtla #17 : 02 Temmuz, 2010, 22:30 » |
|
Mercan Hanim, 3. seviyeye bir arkadaş daha katılıyor. Pırıltılı Değişim den DREAM 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feminen
|
 |
« Yanıtla #18 : 24 Temmuz, 2010, 19:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yasemin Soysal
|
 |
« Yanıtla #19 : 24 Temmuz, 2010, 21:14 » |
|
Daha çok zaman algısı bozulmaları yaşayacaksınız... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feminen
|
 |
« Yanıtla #20 : 24 Temmuz, 2010, 22:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Su
|
 |
« Yanıtla #21 : 28 Temmuz, 2010, 00:42 » |
|
Ben de şaşırdım bu duruma. Nasıl oluyor? Gerçekten aylar geçmiş gibi hissediyorum. Bir yandan da parmak hesabıyla haftaları sayıyorum. Saydıkça şaşırıyorum. Zaman algısıyla ne alakası var? Şimdide olabilmekle mi ilgili? Ben bugünlerde gelecekle ilgili de benzer bir durum yaşıyorum. 3 gün sonrası bile çok uzak geliyor. Hatta düşünemiyorum bile... Ve günüm süper uzun geçiyor. Her günümü dolu dolu yaşıyorum. Eskiden 24 saat yetmezdi, artık 44 saat yaşıyormuşum gibi geliyor. Hem bu durumdan çok keyif alıyorum hem de çok yeni bir şey olduğu için şaşırıyorum. Noluyo böyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizcoskun
|
 |
« Yanıtla #25 : 31 Temmuz, 2010, 16:59 » |
|
bende, bende,bende, ya Yasemin hn. nolursunuz Eylül-Ekim gibi bir 3.seviye organize edin, nolur, tekrar katılmak isteyenlerde muhakkak çıkacaktır, ben şimdiden imajinasyona başlıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yasemin Soysal
|
 |
« Yanıtla #26 : 01 Ağustos, 2010, 09:49 » |
|
Deniz hanım ben o tarihlerde Türkiye de olmayacağım... Sanırım Ekim ortasından önce herhangi bir çalışma yapamayız... Ama sizin imajinasyonlarınız baskın gelirse, o zaman diyecek bir lafım olmaz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|