Yasemin Soysal
05 Eylül, 2010, 19:55 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forum açlıdı!

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yardım ve destek istyorum  (Okunma Sayısı 258 defa)
mneey
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 28 Temmuz, 2010, 11:59 »

merabalar. ben tek şsman beynnz kıtabını gecen yıl aldım ve okudum. çok beğendm. gercekten cok doğru evet bu kesınlıkle böyle dyerek okudum. yanı farkında olarak okudum. bu günlerde tekrar okumaya basladım. ve bugün kıtabın ısmını google a yazıp bu sıteyı kesfettm. ben kıtabı okuyup da başaranlardan degılım.karar verıyorum kendımı olmak ıstedğm sekılde düşüneceğm. gözlerm kapatıp spor yaptığımı düşüneceğm dıye. ama ayna karsısına geçınce buğun göbeğım daHa da büyümüş demekten kendımı alamıyorum. gerçekten az yıyorum. normal bır ınsan benım yedıklerımı yese zaten zayıflar ama ben zayıflayamıyorum. yanı benım ıHtıyacım olan şey tam da bu blnçaltını kontrol edeblmek beynıme söz geçreblmek. ama maalesef benmkı çok ınatçı. şe nereden başlamam gerek? Ney Ney
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz, 2010, 16:27 »

merhaba zaten başarmaya başlamışsın önce bunu fark etmen lazım Gülümseme kitaplarıokumak ve içindeki önerilere uymaya çalışmak bile büyük bir çaba bence gelelim neler yapabileceğine
öncelikle seden şunu rica edicem yapabildiklerinle övün aynanın karşısına geçtiğinle yapamadıklarınla kendini demorilize etme çünkü bilincin senin moralini bozmak için her saniye uğraşıyor olacak senin işin bilincinle diilki  Kahkaha

gelelim imgelediklerine onlarıda uygulamaya geçsen artık iyi edersin yani zihninde spor yapmak ve devamında gerçek spor bunu bedenin istiycek bunu nie sölyr çünkü ben bunu yaptım ve yapıroum hayatımda hiçbir zaman spor yapmadım taki 3 hfta öncesine kadar Kahkaha inanmakta zorlanıyorm ama artık koşa koşa gidrm salona Göz kırpan

Gülümseme mutluyum mutlusun mutlu Gülümseme
feminen
Global Moderator
Hero Member
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz, 2010, 17:08 »

Her ne yapıyorsan sevgi ile sabır ile yap lütfen. Göbeğinin göründüğü aynaya bakma bir süre Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Daha çok yüzüne konsantre ol ve kendinle konuş. Aynaya zayıf bir hanımın fotoğrafını as!! Çok beğendiğin ve olmak istediğine benzeyen birisinin fotoğrafı olsun.  Sırıtan
Sık sık foruma gir ve değişik sayfaları oku. Çok faydası oluyor. Ve sana çok faydası olacak tecrübeler okuyabilirsin diye düşünüyorum.
Sevgilerimle

Yaratılanı severim YARADANDAN ötürü
mneey
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz, 2010, 18:00 »

önerileriniz için teşekkür ederim. daha sabırlı olmaya gayret edecegim. tavsiyelerınızı yerıne getırmeye calısacagım.
ahsen
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz, 2010, 19:49 »

herkese merhabalar..bugün kitabı aldım bu akşam okumayı düşünüyorum.inşaAllah hepimiz başarırız .mneey arkadaşım sende sakın vazgeçme vallahi kilo insanın hem sağlığına zararlı hem olduğundan yaşlı gösteriyor.eskiden çok süperdi vücudum ama şimdiiii:(((  nefret ediyoruuuuuummm kilodan....vazgeçme destek olalım birbirimize.
sevgilerle....
mneey
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz, 2010, 10:48 »

merhaba ahsen . fazla kılonun insanı yaşlı gosterdiğine katılıyorum. birkac yıl oncekı fotolara bakıp ne kadar guzelmısım diyorum. tamm destek olalım birbirimize . bu donemde insanın destege cok ihtıyacı oluyor. Göz kırpan
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz, 2010, 12:04 »

kızlar birbirinize sahip çıkın bizler de sürekli buralardayız zaten ben ilk foruma girdiğimde yanlız kitapları okuyordum forumda 3 arkadaş onlarda kitap okuyanlardan bi ekip olduk ve birlikte okadar güzel işler yaptıkki sonunda istanbulda olan tek bel oldugm için eğitimlere katılma şansı doğdu bana ve eğitimlerden sonra onlara tüm öğrendiklerimi aktardım şu anda onlarda en güzel yoldan yürümeye devam ediyolar bu yolculukta sıkı sarılmak ve pes etmemek çok mühim  Kahkaha

başarmamanız için tek bir neden söylermisiniz bana Göz kırpan

ahsen
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos, 2010, 00:03 »

ayyy inşaAlah başarırız.yaa çok sabırsız davranıyorum sanırım bir an önce zayıflamak istiyorum ama sağlıklı da olması gerekiyor.neyse yaa bu sefer olcak inşaAllah.mneey cim destekli bir şekilde yaparız umarım.düşe kalka gitçez artık bu yolda ama geri dönmek yok.herkes nasıl başarıyorsa bizde başarıcaz.ben bu sefer sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum hatta ilk hafta tahmin ettiğimden fazla verdiğim için yediklerimi gözden geçirdim ve eklemeler yaptım çünkü sonra geri alınıo sağlıksız verilenler.neyse canım çıktık yola hayırlı olsun inşaAllah...
seyhun70
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hiç bir hayalkırıklığı hayallere engel değilidir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos, 2010, 16:10 »

Gamzenin dediği gibi burada gönülen bağlanmış ekipler olarak değişime doğru giden yolda sürekli ama sürekli ilerliyoruz Sırıtan
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : 02 Ağustos, 2010, 12:07 »

ahsencim bende acilen kilo vermek istiyorum!!! ama tatlım unutma ki biz bu kiloları 3 günde almadık***

yani ben kendime şöyle bir inanç sistemi oluşturdum seninlede paylaşmak isterim
çabucak veriyim de bitsin die düşünüyodum çünkü pes etmeler yaşıyodum arada buda sonuçsuz karanlığa sürüklüyodu beni ama şimdi
gene pes edişler yaşıyorum fakat hiçbiyere sürüklenmiyorum minik duraklamalar yaşıyorum ve yoluma devam ediyorum çünkü öğrendim ve artık biliyorumki bu kilolar 3 günde alınmadıki 3 günde yok olsun Göz kırpan

içini ferah tut ve her pes etmek moduna geçtiğinde o durumdan nekadar çabuk kurtulduğuna bak diplere sürüklenme çabuk çık silkenen ve kendine gel yani düşüşler yaşansada iştahlar kabarsada durmak yok yola devam Dil çıkaran pes etmek yk minik dinlenmeler mi dersin buna yoksa yorulup durmakmı bilemycem ama o duraklamalar krizler vsv herneyse sendeki adı çabuk kurtuhup yola devam etmek bu oyunun asıl kuralı

Göz kırpan

ahsen
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 08 Ağustos, 2010, 23:13 »

saol gamzecim.yaa valla çok zor bu iş.neden insanların canı sürekli yemek ister anlamıyorum.can sıkıntısında yiyoruz galiba.desteğini esirgememen beni mutlu eder.başarılar....
feminen
Global Moderator
Hero Member
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 08 Ağustos, 2010, 23:18 »

Sevgili Ahsen,
canın sıkıldığında kendine yeni bir meşgale bulsan ne güzel olur Sırıtan Sırıtan

Yaratılanı severim YARADANDAN ötürü
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : 09 Ağustos, 2010, 10:09 »

yemek yemen gerekmeseydi dünyada yemek die bir olgu olmasaydı kriz dakikalarında ne yapardın canın yemek yemek istemezdi o anlarda çünkü yemek die bi olgu yok dünyada pekiya ne yapmak isterdin yemeğe ayrdığın zamanlarda Göz kırpan bu sorunn yanıtını beklyrm Gülümseme

yaşamak
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 09 Ağustos, 2010, 15:13 »

gerçekten çok doğru ,
acaba ne yapıyor olsaydık o onümüze konan yemeğin sadece tadına bakar ve tadında bırakırdık?
zannediyorum ki çok yemek yemenin yerine ne kadar çok farklı işler koyarsak o kadar az yiyoruz.
yemeğin değil, hayatın alternatiflerini bulalım:)
bende bulayım;)
gamzepes
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : 09 Ağustos, 2010, 16:17 »

eveeeeeeet Gülümseme

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!